Edellinen Seuraava

Tervetuloa mukaan!

Olet tullut tälle sivustolle todennäköisesti sinun työ- ja toimintakykyäsi tukevan ammattilaisen suosituksesta. Voit aloittaa Untoon tutustumisen ihan vain selailemalla sen ensin läpi. Löydät erilaista tietoa muun muassa päihteistä, toimintakyvystä ja omien tunteiden tunnistamisesta. Tarjolla on myös pohdintatehtäviä, joita voit miettiä joko yksin tai muiden kanssa.

Tiedät varmaan sanonnan ’alku on aina vaikein’. Olet elämänvaiheessa, jossa kohtaat monia haasteita, mutta muista, että et ole yksin. Sosiaalisen työllistämisen, esimerkiksi kuntouttavan työtoiminnan yksikössä, sinulla ovat tukena yksikön vetäjä, ohjaajat ja omat työkaverisi.

Unto haastaa sinut pohtimaan monia ja vaikeitakin asioita. Niiden käsittely kuitenkin auttaa sinua etenemään omalla polullasi. Olisi hyvä, jos käyttäisit sivustoa usein, mutta palanen kerrallaan. Kerro Untosta myös työkaverillesi, niin voitte saada täältä hyviä keskustelunaiheita myös kahdestaan mietittäväksi. Meillä kaikilla on tilaa kehittyä, joten miksi et aloittaisi jo tänään ja kannustaisi siihen myös muita.